SCULTURA DISC TEAM-E

De Merida Scultura Disc Team een lichte carbon racefiets met schijfremmen, de originele teamfiets van de Bahrain-Merida wielerploeg! Met zijn Shimano Dura Ace Di2 2×11 afmontage en DT Swiss wielset is de Scultura Disc Team een ideale fiets voor de veeleisende wielrenner. Hydraulische schijfremmen zorgen samen met de speciaal door Merida ontwikkelde Disc Cooler onder alle omstandigheden voor optimale remprestaties. 25mm banden zorgen er samen met de trillingsdempende Flex Stay achtervork en S-Flex zadelpen voor dat de Scultura Disc Team comfortabel is zonder in te leveren op stijfheid en sportiviteit zodat je moeiteloos lange ritten maakt. 

MERIDA SCULTURA DISC TEAM CARBON RACEFIETS MET SCHIJFREMMEN

Bestel de Scultura Disc Team nu online en laat hem afleveren via de lokale Merida dealer!

+ Scultura CF4 carbon frame
+ Shimano Dura Ace Di2 2×11 aandrijving
+ Shimano Dure Ace 50-34T crankstel
+ Shimano Dura Ace hydraulische schijfremmen
+ Disc Cooler zorgt voor een betere afvoer van de warmte en verhoogt de remprestaties
+ Flex Stay achtervork die trillingen absorbeert
+ S-Flex zadelpen
+ DT Swiss PRC 1400 wielset
+ Interne kabelvoering
+ 25mm banden voor een comfortabele ritInteresse? Neem contact op!